ΟΡΘΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα κριτήρια επιλογής για την αγορά πόρτας ασφαλείας είναι πολλά, αλλά εμείς εδώ θα σας παραθέσουμε τα πιο σημαντικά.

Πρώτα απ’ όλα απευθυνθείτε σε ένα σοβαρό κατάστημα το οποίο είναι χρόνια στο χώρο με θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Είναι σημαντικό η εταιρεία να είναι αξιόπιστη γιατί όσο πιο καλή είναι μια εταιρεία τόσο πιο καλή πόρτα θα πάρετε.

Μεγάλο ρόλο παίζει το να υπάρχει εξυπηρέτηση μετά την αγορά, το λεγόμενο aftersales. Μέσα στην εξυπηρέτηση μετά την αγορά συμπεριλαμβάνω και την ενημέρωση που θα πρέπει να έχει ο πελάτης ανά κάποια χρονικά διαστήματα από την εταιρεία για το αν η πόρτα ασφαλείας και η κλειδαριά ασφαλείας εξακολουθεί να είναι ασφαλής και να μην παραβιάζεται με τις γνωστές μεθόδους.

Όπως εξελίσσονται τα συστήματα ασφαλείας έτσι εξελίσσονται και οι διαρρήκτες άρα θα πρέπει οι εταιρείες να κρατούν ενήμερο το πελατολόγιο τους. Είναι και ηθική υποχρέωση πέρα από επαγγελματική.

Πάμε στο προϊόν τώρα αυτό καθαυτό. Η πόρτα ασφαλείας που θα αγοράσουμε πρέπει να έχει την πιο σύγχρονη κλειδαριά ασφαλείας. Είναι σημαντικό κριτήριο αγοράς αυτό. Κλειδί, κλειδαριά και προστατευτικό defender.

Ταυτόχρονα σημαντικό είναι το πάχος της ατσαλολαμαρίνας του φύλου καθώς και το πάχος της κάσας. Είναι καίριο τα μέταλλα αυτά να είναι ενισχυμένα και σωστά συγκολλημένα.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχουν σημασία αν δεν γίνει σωστή τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας.

Το συνεργείο πρέπει να είναι έμπειρο και να εφαρμόσει τους κατάλληλους τρόπους για την διαχρονική, λειτουργική και ασφαλής τοποθέτηση της πόρτας μας.

Τέλος θα έλεγα ότι η τιμή δε θα πρέπει να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, καθώς η καλή ασφάλεια στο χώρο μας σίγουρα θα μας κοστίσει το κάτι παραπάνω. Αν θέλουμε μια υποτυπώδη ασφάλεια σαφώς και το κόστος μιας πόρτας είναι αρκετά χαμηλό στις μέρες μας και πάντα σε σχέση με παλιότερα.

Όμως επειδή οι πόρτες ασφαλείας δεν αποτελούν αναλώσιμο προϊόν, θα ήταν πιο συνετό να πάρουμε κάτι καλύτερο τώρα, ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον δυσάρεστα γεγονότα σε επίπεδο ασφάλειας αλλά και σε επίπεδο ποιότητας και λειτουργίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button