Τα τελευταία 7-8 χρόνια κυκλοφορούν πόρτες ασφαλείας στην αγορά που πουλιούνται 350 και 400 ευρώ. Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο γνωστό εμπορικό κόλπο που λένε στον πελάτη ότι αυτή η πόρτα ασφαλείας κάνει 250 ευρώ και στο τέλος αφού προσθέσουν την κλειδαριά, τα ξύλα, την τοποθέτηση και ό,τι άλλο η πόρτα καταλήγει να κοστίζει 600 ευρώ.

Αναφέρομαι όμως στις πόρτες που όντως πουλιούνται σε αυτά τα χρήματα. Λοιπόν, είναι άλλο να θέλουμε να βάλουμε πόρτα ασφαλείας σπίτι μας και άλλο να θέλουμε απλά μια πόρτα τύπου ασφαλείας για να πετάξουμε την ξύλινη.

Οι αξιόπιστες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας δεν κοστίζουν τόσο λίγο. Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ ότι πως είναι δυνατόν μια πόρτα ασφαλείας να κοστίζει 300 ευρώ όταν μια απλή, φθηνή μεσόπορτα κάνει τουλάχιστον 200 ευρώ με τοποθέτηση?

Επομένως τί πόρτα είναι αυτή που θα την αγοράσουμε τόσο φθηνά και θα μας δώσει ασφάλεια στο χώρο μας? Τί φύλλο θα έχει, τί κάσα, τί κλειδαριά ασφαλείας, τί κύλινδρο, τί πιστοποιητικό (αν έχει), τί τοποθέτηση θα γίνει και λοιπά.

Με λίγα λόγια είναι προτιμότερο να κάνουμε λίγο παραπάνω αποταμίευση και να προμηθευτούμε μια πραγματική πόρτα ασφαλείας από το να δώσουμε 100, 200 ευρώ λιγότερα και στο τέλος να χάσουμε τα λεφτά μας, αλλά να μην έχουμε και το ζητούμενο. Μια καλή, ποιοτική, λειτουργική και αξιόπιστη πόρτα ασφαλείας που άλλωστε μια φορά θα τη βάλουμε καθώς δεν είναι αναλώσιμο προϊόν π.χ. ελαστικά αυτοκινήτου, όπου δεν μου άρεσε η μια μάρκα άρα σε 2,3 χρόνια που θα τα αλλάξω θα πάρω άλλη μάρκα.

Δείτε περισσότερα για τις πόρτες ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button