Στην εποχή που ζούμε ακούμε συνέχεια δίπλα μας περιπτώσεις διάρρηξης κατοικιών και επιχειρήσεων. Όλοι μας πλέον έχουμε κάποιον συγγενή, φίλο ή γνωστό που του έχουν ανοίξει το σπίτι, αν δεν ανήκουμε κι εμείς οι ίδιοι σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων. Αυτό και μόνο θα πρέπει να μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Είναι σίγουρο ότι κανείς μας δεν θα επιθυμούσε να γυρίσει κάποια στιγμή σπίτι του και να διαπιστώσει πως έχει πέσει θύμα κλοπής και ακόμη περισσότερο κανείς δεν θα ήθελε να μπούνε κλέφτες στον οικιακό του χώρο, την ώρα που αυτός και τα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς του είναι μέσα.

Πολλοί είναι όμως και εκείνοι οι συνάνθρωποι μας που θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να λάβουν κανένα μέτρο ασφαλείας. Για πάμε να δούμε κάποια από τα συνήθη ψέματα που θα σου πουν για να σε πείσουν ότι δεν χρειάζεσαι πόρτες ασφαλείας.

1ο ψέμα. Οι κλέφτες θα μπούνε μέσα ακόμη κι αν έχεις πόρτα ασφαλείας

Ένα από τα πρώτα ψέματα που θα σου πει κάποιος για να δικαιολογήσει τον εαυτό του που αμελεί να επενδύσει στην ασφάλεια του σπιτιού του, το ίδιο ψέμα το λέει και το ξαναλέει για να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό πως έχει δίκιο, όμως δεν έχει.

Οι κλέφτες δεν διαθέτουν μαγικές ικανότητες, όσο λοιπόν και να θέλουν να μπούνε στο σπίτι σου δεν θα τα καταφέρουν εάν εσύ έχεις φροντίσει να τοποθετήσεις την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας και να την εξοπλίσεις με κάποια από τις κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.

2ο ψέμα. Δεν θα με κλέψουν γιατί δεν έχω περιουσία

Αυτό κι αν είναι μια λανθασμένη σκέψη. Πρώτον οι κλέφτες δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν την αξία από το κάθε τι που έχεις μέσα στο σπίτι σου, θα μπούνε και θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν όσα περισσότερα μπορούν.

Επιπλέον είσαι βέβαιος ότι ο λόγος για τον οποίο εισβάλει κάποιος στο σπίτι σου είναι η κλοπή; Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι αρρώστια κρύβει το μυαλό του κάθε επιτήδειου που προσπαθεί να μπει στο σπίτι σου, γι αυτό καλύτερα εσύ να έχεις φροντίσει έτσι ώστε αυτός ο κάποιος να μην μπορέσει ποτέ να τα καταφέρει.

3ο ψέμα. Είμαι ασφαλής και χωρίς πόρτα ασφαλείας

Είσαι ασφαλής γιατί; Επειδή μένεις σε ήσυχη γειτονιά; Ε και τι με αυτό! Έτσι κι αλλιώς ο κλέφτης θα μένει σε άλλη γειτονιά μην φοβάσαι. Να είσαι σίγουρος επίσης πως οι ήρεμες περιοχές διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο με όλες τις υπόλοιπες.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό λοιπόν να μην επαναπαύεσαι και να παίρνεις τα μέτρα σου ακόμη κι αν πρόκειται να πεταχτείς στον γείτονα για μόνο δέκα λεπτά. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε παρακολουθεί και ποιες είναι οι επιδιώξεις του.

4ο ψέμα. Το κόστος της πόρτας ασφαλείας είναι μεγάλο

Στην εταιρεία με πόρτες ασφαλείας Alfino Door, υπάρχουν πόρτες των οποίων η τιμή κυμαίνεται σε διάφορα επίπεδα-από χαμηλά μέχρι και υψηλά πάντοτε τηρώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας-έτσι ώστε κάθε προϊόν να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Συνεπώς μην μένετε σε μια λάθος πεποίθηση. Κάντε πρώτα την ερευνά αγοράς σας και έπειτα δημιουργήστε μόνοι σας την δική σας προσωπική άποψη.

Επίσης είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας ότι σημασία έχει και η σχέση τιμής και ποιότητας. Σκεφτείτε πως επενδύετε στην ασφάλεια την δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων, αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να είστε πιο διερευνητικοί.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button