ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πόρτες πυρασφάλειας δημιουργούν ένα πυροδιαμέρισμα και εμποδίζουν την φωτιά δυναμικά και θερμικά να περάσει στον επόμενο χώρο. Είναι δοκιμασμένες σε εργαστήρια και πιστοποιούνται κατά EI 60’ ή EI 120’. Το E αναφέρεται στην αντοχή στην φωτιά και το Ι στην θερμική μόνωση.

Οι πυράντοχες πόρτες παράγονται σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμούμε, ενώ η εταιρεία μας έχει σε stock – ετοιμοπαράδοτες μόνο τις standard διαστάσεις οι οποίες είναι κατά πλάτος 80, 90, 100, 110, 120, 135 x 205, 215 σε ύψος. Έχουν διπλή λαμαρίνα γαλβανιζέ, βαμμένη ηλεκτροστατικά και ενδιάμεσα είναι γεμάτες με πυράντοχο υλικό πυκνότητας ανάλογης της πιστοποίησης (60’ ή 120’).

Οι πυρίμαχες πόρτες είναι σε χρώμα ral 7035 (ανοιχτό γκρι) αλλά κατά παραγγελία μπορούμε να τις έχουμε σε ό,τι χρώμα θέλουμε. Διατίθενται με ό,τι αξεσουάρ επιθυμεί ο πελάτης όπως μπάρες πανικού, απλούς μηχανισμούς επαναφοράς ή συρόμενους μηχανισμούς επαναφοράς, ηλεκτρομαγνήτες τοίχου ή ηλεκτρομαγνήτες  δαπέδου, ηλεκτρική κλειδαριά, πόμολα σε μαύρο, γκρι ή inox κ.α. Ταυτόχρονα μπορούν να έχουν και άνοιγμα πυράντοχου τζαμιού 30 x 40 ή 40 x 60.

Οι πόρτες πυρασφάλειας είναι κατάλληλες για βιομηχανικές εγκαταστάσεις, δημόσια κτίρια και οργανισμούς, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, φροντιστήρια, σχολεία, θέατρα, λεβητοστάσια, αποθήκες, ιδιωτικές εταιρείες κ.α.

Δείτε περισσότερα για τις πόρτες ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button