πόρτα ασφαλείας σε προσφορά

8 Λόγοι γιατί να επιλέξετε πόρτα ασφαλείας σε προσφορά

Η πόρτα ασφαλείας σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπει και θυμάται ένας επισκέπτης και φυσικά προσφέρει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση.

Εκτός από το προσωπικό σας στιλ, μια μοντέρνα πόρτα ασφαλείας προσδίδει ασφάλεια στο σπίτι, εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει τον θόρυβο από εξωτερικούς παράγοντες.

Γιατί να επιλέξετε μια πόρτα ασφαλείας σε προσφορά;

Όταν επιλέγετε μια νέα πόρτα ασφαλείας για το σπίτι σας έχετε την επιλογή να επιλέξετε οποιαδήποτε θέλετε. Βασικό στοιχείο στην επιλογή είναι η τιμή της κάθε πόρτας ασφαλείας. Κατά καιρούς, η Alfino Door διαθέτει διάφορα σχέδια σε πόρτες ασφαλείας σε προσφορά.

Οι προσφορές σε πόρτες ασφαλείας Alfino Door αφορά μόνο τη μείωση της τιμής και δεν είναι σε καμία περίπτωση εις βάρος της ποιότητας και της ασφάλειας που προσφέρει.

Μια νέα πόρτα ασφαλείας σε προσφορά ή θα συμπληρώσει το στιλ του ακινήτου σας ή θα δημιουργήσει μια ευχάριστη αντίθεση. Τα υλικά, ο σχεδιασμός της πόρτας, τα φωτιστικά, τα εξαρτήματα, τα τζάμια και το φινίρισμα παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόφασή σας.

Γενικά, η πιο απλή συμβουλή είναι να ακολουθείτε το υπάρχον στιλ της ιδιοκτησίας σας. Μια μεγάλη μοντέρνα πόρτα ασφαλείας σε έντονα χρώματα, μπορεί να φαίνεται υπέροχη σε ένα ακίνητο του εικοστού αιώνα, αλλά η ίδια πόρτα πιθανότατα δεν θα φαινόταν τόσο καλή αν τοποθετηθεί σε ένα ακίνητο που χτίστηκε τη δεκαετία του ’60 ή του ’70.

Η επιλογή της αντίθεσης αντί της συμπλήρωσης είναι πιο δύσκολη, αλλά όταν εκτελείται με ευαισθησία, μπορεί να φαίνεται εκπληκτική.

Επικοινωνήστε με την Alfino Door που μπορείτε να εμπιστευτείτε και προσφέρει άριστη υπηρεσία σχεδιασμού και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την τέλεια ισορροπία στην επιλογή της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας.

1. Πόρτα ασφαλείας σε προσφορά για μονοκατοικία

Η αντικατάσταση μιας πόρτας είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε τις σχετικές βελτιώσεις στο σπίτι. Εάν η είσοδος του σπιτιού σας βλέπει σε κήπο, μπορεί να επιλέξετε μια εσωτερική και μια εξωτερική πόρτα, δίνοντάς σας χώρο για να αποθηκεύσετε παλτό, ομπρέλες ή παπούτσια και να διαχωρίσετε το σαλόνι από την είσοδο.

Αυτό δεν μπορεί μόνο να είναι μια εξαιρετική προσθήκη αποθήκευσης στο σπίτι, είναι πιθανό να ενισχύσει περαιτέρω την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι πόρτες ασφαλείας σε προσφορά προσφέρουν μια σειρά υλικών, στιλ και χρωμάτων που ταιριάζουν τόσο σε μονοκατοικίες της εξοχής όσο και σε σύγχρονες μονοκατοικίες στην πόλη. Παρέχουν χαμηλή συντήρηση, καλύτερη ασφάλεια, βελτιωμένη μόνωση και μειωμένους λογαριασμούς ενέργειας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές, επομένως θα σας βοηθήσει αν κάνετε ένα σχεδιάγραμμα της πόρτας ως βάση για μια συζήτηση μαζί μας. Τραβήξτε μερικές φωτογραφίες από αυτό που υπάρχει αυτή την στιγμή για να παράσχετε μια χρήσιμη αναφορά. Εάν το ακίνητό σας είναι μισθωμένο, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον ενοικιαστή σας πριν κάνετε την αναβάθμιση.

 

2. Υλικά πόρτας ασφαλείας σε προσφορά

Μπορεί να εκπλαγείτε από την τεράστια ποικιλία επιλογών σε χρώματα που διατίθενται για πόρτες ασφαλείας σε προσφορά καθώς συχνά διαφημίζονται μόνο οι πιο τυπικές επιλογές χρωμάτων. Η παραγωγή και η εγκατάσταση έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια προσφέροντας ποικιλία φινιρισμάτων, εξαιρετική ασφάλεια, χαμηλή συντήρηση μαζί με ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Οι πόρτες ασφαλείας σε προσφορά μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακές επενδύσεις σε ξύλινα φινιρίσματα που χρειάζονται ουσιαστικά μηδενική συντήρηση και δεν θα χρειαστούν ποτέ βαφή.

Οι νέες πόρτες Alfino Door σε προσφορά συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα τόσο του μασίφ ξύλου όσο και του PVC και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού τους. Έχουν γίνει μια καθιερωμένη επιλογή προσφέροντας μια ισχυρή δομή που επιτυγχάνεται με το συνδυασμό διαφορετικών υλικών. Είναι πολύ ανθεκτικές και δεν παραμορφώνονται.

Οι πόρτες ασφαλείας σε προσφορά από μασίφ ξύλο είναι παραδοσιακές. Ωστόσο, δεν παρέχουν την ίδια ασφάλεια ή μόνωση που προσφέρουν τα σύνθετα υλικά και το PVC.

3. Πόρτες ασφαλείας σε προσφορά με τζάμι

Εάν ο σχεδιασμός της εξώπορτας σας περιλαμβάνει τζάμι, η επιλογή τζαμωτών πορτών ασφαλείας μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση της εισόδου. Υπάρχει κάθε είδους διαφανές, φιμέ και μοτίβο γυαλί διαθέσιμο σε μονό, διπλό και τριπλό τζάμι.

Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε μια δήλωση χρησιμοποιόταν ένα σχέδιο ή τον αριθμό του σπιτιού στο τζάμι. Σε μια μεγάλη είσοδο μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα λεπτό κάθετο παράθυρο πλευρικού φωτισμού δίπλα στην πόρτα ασφαλείας. Εξετάστε τους παράγοντες εξισορρόπησης όπως το φυσικό φως που διαπερνά το τζάμι ως προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής σε σχέση με τα σκοτεινά ή φιμέ τζάμια.

Βεβαιωθείτε ότι η νέα πόρτα ασφαλείας σε προσφορά που θα επιλέξετε πληροί τα πρότυπα όσον αφορά όλες τις πτυχές του γυαλιού, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της θερμικής ικανότητας, των χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως τα χαρακτηριστικά της δύναμης που απαιτείται για να σπάσει το τζάμι και τη φύση του τρόπου με τον οποίο σπάει.

4. Λαβές και μεντεσέδες

Στην Alfino Door θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για να συμπληρώσετε την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας σε προσφορά. Ρωτήστε μας σχετικά με τις καλύτερες επιλογές – υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες.

Μπορείτε να επιλέξετε να αφαιρέσετε μερικά από τα συνηθισμένα εξαρτήματα από την ίδια την πόρτα. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κουδούνι στο πλαίσιο της πόρτας για να έχετε μια πιο καθαρή εμφάνιση. Μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε μια μεγαλύτερη λαβή πόρτας σε μια απλή πόρτα και να επιλέξετε ξεχωριστά τις λεπτομέρειες όπως μεντεσέδες πόρτας, λωρίδες βύθισης, κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου κ.λ.π. Με τη μεγάλη γκάμα επιλογών που διατίθεται σήμερα, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στο σχεδιασμό, υπάρχει μια πόρτα ασφαλείας σε προσφορά για κάθε σπίτι.

5. Ασφάλεια

Υπήρξαν τεράστιες πρόοδοι στην ασφάλεια των θυρών τα τελευταία χρόνια και είναι σχεδόν βέβαιο ότι μια καλής ποιότητας νέα πόρτα ασφαλείας σε προσφορά θα βελτιώσει την αίσθηση ευεξίας του σπιτιού σας και της οικογένειάς σας.

Τουλάχιστον, θα πρέπει να περιμένετε ότι οι πόρτες ασφαλείας πληρούν ή υπερβαίνουν το πρότυπο ασφαλείας που ορίζεται και η ασφαλιστική σας εταιρεία θα καθορίσει ότι οι κλειδαριές συμμορφώνονται επίσης.

Κάθε καλός προμηθευτής πορτών ή εγκαταστάτης θα πρέπει να ρωτηθεί για τις προδιαγραφές των κλειδαριών που χρησιμοποιεί και πώς η ασφάλεια είναι ενσωματωμένη στο σχεδιασμό τους. Επίσης μην παραβλέψετε τη χρησιμότητα του ψηφιακού ματιού πόρτας ώστε να αποκτήσετε τον οπτικό έλεγχο των εισερχομένων στην είσοδο του σπιτιού σας.

Κλειδαριές πολλαπλών σημείων

Η Alfino Door προσφέρει επιπλέον επίπεδα ασφάλειας με πόρτες ασφαλείας που είναι όσο το δυνατόν πιο αντικλεπτική. Θυμηθείτε ότι ακόμη και μια ισχυρή πόρτα είναι τόσο καλή όσο η αντοχή του πλαισίου και η ποιότητα της εγκατάστασης στο ακίνητο.

Μια καλή πόρτα ασφαλείας σε προσφορά μπορεί να οχυρώσει διακριτικά το σπίτι σας με χαρακτηριστικά όπως κλειδαριές ασφαλείας πολλαπλών σημείων. Χαρίστε σε σας και την οικογένειά σας απόλυτη ηρεμία καθώς ακούτε τα μπουλόνια να κλείνουν στα πλάγια, στο πάνω και στο κάτω μέρος της πόρτας.

κλειδαριές ασφαλείας

6. Ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση

Μια καλή πόρτα ασφαλείας σε προσφορά θα συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση της θερμότητας στο σπίτι σας. Η αποτελεσματικότητα της μόνωσης γύρω από το υπόλοιπο σπίτι σας και τα διπλά τζάμια δεν θα αποδίδουν το μέγιστο εάν η πόρτα είναι υγρή ή δεν είναι επαρκώς μονωμένη.

Όλες οι πόρτες πρέπει να πληρούν τα πρότυπα απόδοσης και λαμβάνουν συγκεκριμένη τιμή «U» και βαθμολογούνται από «E» έως «A++» με βάση τα υλικά που επιλέχθηκαν για το πλαίσιο και το τζάμι. Για να επωφεληθείτε από την εξοικονόμηση, ελέγξτε ότι η πόρτα ασφαλείας σε προσφορά που θα επιλέξετε έχει τουλάχιστον την ίδια ενεργειακή βαθμολογία με τα διπλά τζάμια.

Η θερμική απόδοση δεν είναι μόνο να διατηρείτε το σπίτι σας ζεστό το χειμώνα – το σπίτι σας θα είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι με μια καλά μονωμένη μοντέρνα πόρτα ασφαλείας, εξοικονομώντας σας λογαριασμούς ενέργειας. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι μια νέα πόρτα μπορεί να μειώσει τον θόρυβο, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν βρίσκεστε κοντά σε δρόμους με έντονη κυκλοφορία.

Οι θερμικά αποδοτικές πόρτες ασφαλείας σε προσφορά κάνουν το σπίτι σας πιο άνετο με χαμηλότερο περιβαλλοντικό και οικονομικό κόστος.

7. Χαμηλότερο κόστος αγοράς

Μια πόρτα ασφαλείας είναι μια επένδυση και συνήθως παίρνεις αυτό που πληρώνεις. Κατά τη διάρκεια των πολλών ετών της ιδιοκτησίας σας θα υπάρχει σημαντική απόσβεση στο αρχικό κόστος αγοράς μιας πόρτας ασφαλείας σε προσφορά.

Η πόρτα ασφαλείας σε προσφορά δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες πόρτες ασφαλείας. Το χαμηλότερο κόστος αγοράς δεν επηρεάζει την ποιότητα κατασκευής ή εγκατάστασης, καθώς και τη δομή, τη μόνωση και την ασφάλεια.

8. Μια πόρτα ασφαλείας σε προσφορά συνοδεύεται από εγγύηση

Να ζητάτε πάντα εγγύηση. Ο έλεγχος πριν αγοράσετε βοηθά στην αποφυγή προβλημάτων και ανεπιθύμητων αιφνιδιαστικών δαπανών στο μέλλον. Αξίζει επίσης να ελέγξετε εάν η εγγύηση της πόρτας μεταβιβάζεται σε όποιον αγοράσει το σπίτι σας, σε περίπτωση που αποφασίσετε να το πουλήσετε.

Για να βρείτε λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας, επικοινωνήστε με την Alfino Door, ως έναν από τους μεγαλύτερους τοπικούς προμηθευτές πορτών ασφαλείας στο λεκανοπέδιο Αττικής. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για πόρτες ασφαλείας κορυφαίας ποιότητας, γρήγορη εγκατάσταση και άριστο after sale service. Καλέστε μας και ενημερωθείτε για όλες τις πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας!

Δείτε περισσότερες επιλογές για πόρτα ασφαλείας σε προσφορά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button