ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε στα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης πως έγινε κάποια ληστεία σε κάποιο χρυσοχοείο.

Το γεγονός ότι ένα κατάστημα με χρυσό και κοσμήματα αποτελεί δέλεαρ για τους επίδοξους κλέφτες δεν προκαλεί εντύπωση σε κανέναν μας. Αυτό που μας προκαλεί όμως εντύπωση είναι πως πάρα πολλοί ιδιοκτήτες κοσμημάτων αφήνουν εκτεθειμένο το εμπόρευμά τους σε έναν χώρο ο οποίος δεν πληρεί, μερικές φορές ούτε και τα στοιχειώδη στάνταρ ασφάλειας.

Είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν μια πόρτα ασφαλείας ούτε και σύστημα συναγερμού. Σε πολλές περιπτώσεις θα βρείτε χρυσοχοεία τα οποία διαθέτουν απλά μια σκεπή λαμαρίνας και τοίχους γυψοσανίδες. Αυτό είναι απαράδεκτο για την εποχή μας γιατί αυτό που μένει στην ουσία είναι να αφήσουμε ανοιχτή και την πόρτα.

Είναι σαν να λες στον διαρρήκτη μην πας παιδί μου και σκαρφαλώνεις πολυκατοικίες και κινδυνεύεις να πιαστείς για πενταροδεκάρες, έλα εδώ που έχει ψωμί η δουλεία και που δεν πρόκειται να σε πάρει κανείς χαμπάρι. Κι αν στηρίζεται το γεγονός ότι δεν έχετε τη διάθεση να ασφαλίσετε τα εμπορεύματά σας στη δικαιολογία ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει προσπαθήσει να παραβιάσει το χώρο σας αφήστε με να σας πω ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της διάρρηξης χρυσοχοείου στην Καλλιθέα. Ο χώρος που έγινε η κλοπή ήταν ένα χρυσοχοείο το οποίο διέθετε μόνο μια σκεπή από λαμαρίνα και τίποτε άλλο, οι ληστές έκαναν ελάχιστο κόπο να ανέβουν πάνω στη σκεπή και να εισέλθουν στο χώρο ουσιαστικά χωρίς κανένα εμπόδιο.

Η λεία που άρπαξαν μετρήθηκε περί τα 200000 ευρώ και ο ιδιοκτήτης του εν λόγω του χρυσοχοείου ακόμη χτυπάει το κεφάλι του.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ALFINO DOOR

Η εταιρεία με πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας Alfino Door διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Το πεπειραμένο της προσωπικό θα σας δώσει τη λύση σε κάθε αδύναμο σημείο της ασφάλειας του χώρου σας και θα μπορείτε από εδώ και πέρα να κοιμάστε ήρεμοι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για οποιαδήποτε απορία ή για να ζητήσετε κάποια προσφορά για πόρτες ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείας θωρακισμένες πόρτες ή πόρτες πυρασφάλειας επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μενού
Shares
Call Now Button