ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Νιώστε την άνεση και την ασφάλεια στο σπίτι σας με τις πόρτες ασφαλείας της AlfinoDoor. Νιώστε την απόλυτη ασφάλεια και την ποιότητα που σας προσφέρουμε σε κορυφαία αισθητική και τη λειτουργικότητα που χρειάζεται κάθε χώρος, δίπλα σας.

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ασφάλειας του σπιτιού και σε ότι έχει να κάνει με τις πόρτες ασφαλείας, έχουμε καθιερωθεί στο χώρο και αγαπηθεί από τους πελάτες μας. Παρόλα αυτά, δε σταματάμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και να ενημερωνόμαστε σε ότι αφορά την ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου. Κύριο μέλημά μας είναι να φροντίσουμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τον πιο δύσκολο πελάτη και να μείνει ο κάθε ένας ευχαριστημένος από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Οι πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά μας, είναι Ελληνικής και Ιταλικής προέλευσης με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες για να προσφέρουν στον ένοικο, τη μέγιστη προστασία και ασφάλεια που αναζητά. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα από πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, χειροποίητες, παντογράφου, inox και άλλα, ενώ μπορείτε να κατασκευάσετε τη δική σας πόρτα με τα δικά μας υλικά. Επενδύουμε τις πόρτες μας με υλικά όπως laminate, pvc, λούστρου, ξύλου, φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμίνιο γυαλί και λάκα.

Για μεγαλύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα, όπου θα μπορείτε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενημερωθείτε για όλες τις πόρτες ασφαλείας και πόρτες πυρασφάλειας που διαθέτουμε καθώς και τα παρελκόμενά τους, δηλαδή κύλινδροι ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας, ματάκια, πόμολα κλπ.

Οι πόρτες και οι κλειδαριές διατίθενται με τις τελευταίες πιστοποιήσεις αντί-διάρρηξης, ηχομόνωσης, θερμομόνωσης.

Διαλέξτε την πόρτα που ικανοποιεί την αισθητική του χώρου σας και αφήστε την εγκατάσταση της στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε εμάς.Ένα ζεύγος από το ειδικευμένο συνεργείο της Alfino Door, έχοντας πολυετή εμπειρία στην εγκατασταση θωρακσιμένων πορτών, έρχονται δίπλα σας, με ειδικό εξοπλισμό για να σας εξυπηρετήσουν. Αναλαμβάνουν την άψογη τοποθέτηση της πόρτας που θα επιλέξετε αυθημερόν,  χωρίς μερεμέτια.

Τελειώνοντας την εγκατάσταση της πόρτας, σας παραδίδουμε τη χρυσή εγγύηση λειτουργίας της πόρτας, ενώ αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίξουμε τεχνικά όλες τις πόρτες ασφαλείας με συνέπεια και αξιοπιστία.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Στη διάθεσή μας έχουμε ρομποτικές θωρακισμένες πόρτες compact, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, που κατασκευάζονται με μηχανήματα κατασκευής πορτών μεγάλης ακρίβειας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας για κάθε χώρο, στις διαστάσεις που θα μας υποδείξετε.

Όλα τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο μέχρι και σήμερα, έχουμε εξυπηρετήσει ένα εύρος πελατών, το οποίο εκτός από νοικοκυριά, περιλαμβάνει ακόμα επιχειρήσεις του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα. Προσφέρουμε θωρακισμένες πόρτες σε ασυναγώνιστη ποιότητα, οι οποίες παράλληλα κρατούν την καλύτερη σχέση ασφάλειας και τιμής!

Βρείτε θωρακισμένες πόρτες δίπλα σας, με κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας με σύστημα defender που προστατεύει τον κύλινδρο και μπλοκάρει την προσπάθεια διάρρηξης της πόρτας, με αποτέλεσμα να μην ξεκλειδώνει. Διαθέτει επίσης γρανάζι για εύρυθμη και αθόρυβη λειτουργία και κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας,  σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας.

Επίσης αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών σε όλες τις πόρτες, με νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας. Εγγυόμαστε για τα αυθεντικά μας προϊόντα και το άριστο αποτέλεσμα στο χώρο σας.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΙΜΕΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε διάφορα μοντέλα σε πόρτες ασφαλείας, που συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και χαμηλές τιμές. Οι τιμές που θα βρείτε στα προϊόντα μας είναι μοναδικές καθώς επίσης και οι ευκολίες αποπληρωμής με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ειδικά για άτομα οικονομικά ασθενέστερα.

Σκοπός μας είναι να μπορεί να προμηθευτεί ο καθένας αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας σε οικονομικές τιμές, για να μπορούν να εξασφαλίσουν την προστασία του σπιτιού τους και των αγαπημένων τους προσώπων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία, βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα ή επισκεφθείτε το κεντρικό μας κατάστημα και θα αναλάβουμε την άμεση εξυπηρέτησή σας, ενώ παράλληλα σας εγγυόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα για το χώρο σας.

Μενού
Shares
Call Now Button