ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας κατηγοριοποιούνται στις λεγόμενες κλάσεις ασφαλείας ή αλλιώς επίπεδα ασφαλείας. Βάση δοκιμών με συγκεκριμένους τρόπους διάρρηξης (τροχούς, εργαλεία κ.α.) σε ειδικά εργαστήρια, οι πόρτες ασφαλείας παίρνουν και την αντίστοιχη κλάση (2,3,4,5).

Τοποθετώντας σπίτι μας μια θωρακισμένη πόρτα κλάσης 3 εξασφαλίζουμε μια καλή ασφάλεια με διπλή θωράκιση, κλειδαριά με καταπέλτη και αφαλό – κλειδί με σύστημα anti – picking.

Αντίστοιχα βάζοντας μια πόρτα ασφαλείας κλάσης 4 τότε ανεβάζουμε πολύ το επίπεδο ασφαλείας. Η πόρτα αυτή διαθέτει τριπλή θωράκιση και διπλή κλειδαριά ασφαλείας με δύο προστατευτικά ατσάλινα defender. Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ δύσκολο για τον επίδοξο διαρρήκτη να εισβάλει στο σπίτι είτε από την κλειδαριά είτε από τις λαμαρίνες χρησιμοποιώντας τροχούς και οξυγόνα.

Στη χώρα μας το 95% των οικιών και των γραφείων έχει πόρτες Clash 2 ή 3 και το 5% Clash 4.

Σε συνέχεια των παραπάνω υπάρχει το επίπεδο ασφαλείας 5, όπου μιλάμε για μια ιδανική πόρτα που θα προστατεύσει εμπορικές επιχειρήσεις όπως χρυσοχοεία, καταστήματα ρολογιών και τράπεζες, αλλά και θεσμικούς χώρους όπως προξενεία, πρεσβείες, υπουργεία κ.α. Είναι μια πόρτα ασφαλείας που προορίζεται για χώρους όπου φυλάσσονται σημαντικά έγγραφα και πολύτιμα αγαθά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares